Oktatóink

Jécsainé Szvitek Éva

Még 1992-ben édesanyám alapította az iskolát, én miután 1986-ban kozmetikus, 1989-ben pedig mesterkozmetikussá váltam, egyenes út vezetett a felé, hogy 2004-ben átvegyem az iskola vezetését. A kéz és lábápoló műkörömépítő szakmát 2001-ben sajátítottam el, így már ebben a szakmában is jelentős gyakorlatra tettem szert. Óráimon a legfontosabbnak tartom a jó hangulatot és hogy minden tanuló minden kérdésére választ kapjon, senkiben ne maradjon hiányérzet. 

Bergendy Anna

1998-ban végeztem Kéz - lábápoló és műkörömépítő, Testkozmetikus szakemberként a Pedi Suli-ban. Nagy megtiszteltetés ért amikor a szakmai vezető Szvitekné Gyetvai Éva felkért a gyakorlati oktatásban való részvételre. Szívesen vállaltam, igaz nagy kihívás volt. Szeretem ezt a feladatot, minden csoport egy új kihívás. Én azóta is ebben a szakmában dolgozom, sokat tanultam az alázatról és az önuralomról, amely a mai napig biztosítja a megélhetésemet.

Erdélyi Krisztina

20 éve dolgozom a szakmában, mégis számomra a legfontosabb, hogy 12 éve a Pedi Suli oktatójaként dolgozom. A mindennapjaimban az oktatás és körömépítés szeretete, fejleszti szakmai tudásomat. Oktatóként sikereimet úgy érem el, hogy tanulóim bármely anyag használatával tökéletes körmöt építsenek, büszkén látom, hogy " kollegáim " szakmájukban és különböző versenyeken folyamatosan sikereket érnek el. Hiszek abban, hogy szakoktatóként is folyamatosan fejlődni kell ezért 2015-ben mestervizsgát szereztem kiváló eredménnyel.

Varga Tamás

Kémia szakos tanári végzettséggel rendelkezem. 2008 óta tanítok a szépségszakmákban alkalmazott kémiát, anyagismeretet és laboratóriumi gyakorlatot. Célom az, hogy minden egyes végzett szépészeti szakember képes legyen önállóan, tudatosan, profi hozzáállással a kezelések elvégzésére, ismerje és értelmezni tudja a különböző készítmények összetételét és hatásait a bőrre. Fontosnak tartom, hogy az órákon jó hangulatban, oldottan tanuljunk, de emellett magas színvonalú, nívós munkát végezzünk. Eleinte ez óriási kihívásnak tűnik, de végül mindig sikerül megszelidíteni az anyagismeret nevű hétfejű sárkányt. :-)))

Nyerges Tamásné

Több éve tanítom a felnőtteket az érintés jótékony hatására. A képzés folyamán átadom szakmai ismereteken felül, gyógymasszőri pályafutásom tapasztalait is. Jártasságot szereztem a természetes gyógymódok alkalmazásában. Vallom, hogy a Test és a Lélek együttes kezelése ad hosszútávú eredményeket. Gondolkodásom megoldásközpontú. Fontos számomra a szereteten, empátián és teljes figyelmen alapuló emberi kapcsolatok.

 Hódi Erika

18 éve vagyok kozmetikus és 10 éve szakoktató. Speciális területem a szakismeret és a biológia. Imádok tanítani és soha nem adom fel, hogy a tudást sőt a motivációt a kobakokba töltsem. Tanárként az ars poetica-m: nem csak a tudás fontos hanem a logika az elmélet aláfűzése, értése kell hogy szilárd legyen a kozmetikusnál!

Mogyoróné Kápolnási Erzsébet ( Zsizsi )

Életvidám, pörgős, így szoktak jellemezni. Imádom a változatosságot, a kétkezi alkotást és a tudást átadni. Szeretem a munkám, mely egyben a hobbim is. A tanítás számomra kikapcsolódás és elhivatotság is egyben. A mai világ a life long learning jegyében működik. Egy jó szakmával mindenhol és mindekor kellünk, én is folyamatosan képzem magam, olvasok, gyakorlok. Szeretem az életem és az alábbi mottó szerint élek:  " Találj valamit amit szeretsz csinálni és soha többé nem kell majd dolgoznod az életben "   ( Harvey MacKay )

A hobbim a munkám a munkám az életem!

Székely Martin

Pályakezdőként sokan félnek saját tanítási módszert kialakítani, így sokan megmaradnak a frontális oktatásnál. Feladatomnak tartom azt, hogy a diákok elégedetten hagyják el az osztálytermet, ennek oka pedig ne a tanár felkészültsége, illetve tudása, hanem a saját teljesítményük legyen. Bár, nem régóta vagyok a tanári pályán, tapasztalataim alapján mégis azt mondhatom, a tanulók nagy része önbizalomhiánnyal rendelkezik, ezért félnek magukat kifejezni angol, illetve német nyelven. Célom, hogy higgyenek magukban, hogy a nyelvet meg akarják tanulni és, hogy felfedezzenek egy teljesen új világot, amit egy nyelv szépsége tartogat számukra, ezáltal pedig fejlesztve saját személyiségüket.

Saját könyvön dolgozom, mellyel motiválni szeretnék embereket, hogy higgyenek, akarjanak és tudják azt, hogy mindent el lehet érni, ha igazán akarjuk, akárhonnan is jöttünk.

 Palágyi Adrienn

A korábbi HR tanácsadói, majd a szépségszakmában eltöltött évek vezettek oda, hogy az iskolában oktatói munkámmal vállaljak segítő szerepet.
Az itt tanulók pályafutásának, vállalkozóvá válásának során mindig  a vágyott "karrier álom" valóra váltása a célom.  Azért dolgozom, hogy a leendő szakemberek mélyen megélhessék azt az örömteli élményt, amikor kibontakoztathatják belső adottságaikat és kincseiket. Az általam tanított tantárgyak szakmai hátterét a gyakorlatban megszerzett tapasztalataim és  közgazdász agrármérnöki - HR menedzseri tanulmányaim adják.

Pál Melinda

Biológia szakos tanár vagyok és humánökológus. Több éve tanítok. A tapasztalatom, szakmai tudásom mind oda akarom adni, hogy mindenkié legyen, aki hajlandó ebből venni. Ez adja a lendületet. A humánökológus végzettségem a szemléletemen kersztül nyilvánul meg. Olyan lehetőségeket szeretnék teremteni, ami alkotásra, gondolkodásra késztet. Az embernek elégséges mennyiségű tényanyagra van szüksége, hogy érzékelni tudja az olyan értékeket mint szép, rút, egészség, betegség.....  A valóság szép, titkokkal teljes, ennek közös megélése, amennyire lehet, megfejtése a célom.